-72%

Женска кошула CB1352DOSS17 Сина

Код на Производот: Женска кошула CB1352DOSS17 Сина 2

Достапност:Има на залиха

1,390 ден 390 ден 390

Достапни Опции

Женска кошула од италијански производител. Супер квалитет,ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански)