Заштитно стакло за Samsung Galaxy

Код на Производот: Заштитно стакло за Samsung Galaxy-1

Достапност:Нема на залиха

Заштитно стакло за моделите Samsung Galaxy 6 Edge, Samsung Galaxy 7, Samsung Galaxy 7 Edge, Samsung Galaxy 8, Samsung Galaxy 8 Plus.

Достапни во бела, сребрена, златна, црна и проѕирна боја