Homex - Телесна вага од бамбус

Код на Производот: homex

Достапност:Нема на залиха

Уникатна телесна вага од бамбус со чист и едноставен дизајн, која совршено ќе одговара во Вашиот дом. Одличен избор за секој кој се грижи за своето здравје и сака да ја регулира својата телесна тежина. Можете да ја поставите и на видливо место во Вашата бања или спална соба за дополнителен спа ефект. Кратки карактеристики: - Максимална тежина: 180 кг - Прецизност: 100 грама - Мерни единици: kg, lbs - Индикатор за ниско ниво на батериите (на дисплејот ќе се покажат буквите LO) - Индикатор за пречекорена максимална тежина (на дисплејот ќе се покажат буквите ОL) - Батерии: 2 х ААА батерии (вклучени во пакетот) - Teжина на пакетот: 1.5 kg - Димензии: 28 х 28 cm За најдобри резултати: Поставете ја вагата на рамна и цврста површина. Кога ја мерите Вашата телесна тежина поставувајте ја вагата секогаш на истото место, со цел да ги добиете најточните вредности. Искривениот и нерамен под може да влијае на точноста на мерењето. Одржувањето на вагата е лесно, само пребришете ја со мека и малку влажна крпа (без додатни средства за чистење. При чистењето не дозволувајте да навлезе вода во дисплејот. Доколку вагата не ја користите подолг временски период, извадете ги батериите.