Vogue VO2714 W44 Рамки за очила

4,900.00 ден 4,900.00

Vogue има широк спектар на дизајнирање се со цел да се задоволат различните машки и женски потреби, секоја година надополнети со единствен дизајн во најразлични бои. А токму тоа е причината зошто Vogue се смета за еден од најелегантните брендови за очила на пазарот.

Vogue се разликува од другите со своите тесни, издолжени форми и ниски рамови кои доаѓаат во младелашки и модерни бои. Vogue претставува ретка прилика каде може да се купи цврсти и модерни очила за фер цена.

Историјата на Vogue почнува од 1973 година кога производителот се одлучил да го именува брендот по познатиот моден магазин. Во 1990та година Vogue станува дел од семејството Luxottica.