-68%

Воден спреј како додаток за црево Water Zoom

Код на Производот: NK14

Достапност:Нема на залиха

2,490 ден 799 ден 799

Додаток за црево со кој ќе го зголемите притисокот на водата и ќе го добиете притисокот кој го постига компресор. Исчистете го Вашиот двор за само неколку минути. Пиштолот за притисок  може да го користите за повеќе намени.  Пиштолот за притисок  може да го користите за миење на автомобил, двор, тераса, велосипед, мотор...

Пиштолот за притисок  може да се користи исто така и за перење на теписи и теписони, за миење на фасада, прозорци, ролетни.

Со поставување на пиштолот за притисок  на цревото добивате завиден притисок на водата.

Пиштолот за притисок  е многу едноставен за употреба, многу лесно се монтира и демонтира на цревото.

Кога ќе завршите со користење на Пиштолот за притисок  го вадите од цревото. Пиштолот за притисок  го вадите и може да го сместите било каде бидејќи не зафаќа многу простор. Зголемете го притисокот на водата, имајте притисок каков што посакувате  без притоа да купувате скапи компресори за зголемување на притисокот на водата. Со обично црево за вода и пиштолот за притисок  , дојдете до посакуваниот притисок на водата со кој ќе Ви биде полесно за чистење на било која површина. Изработен е од висококвалитетен материјал