Висечка корпа за отпадоци

Код на Производот: korpazaotpadoci

Достапност:Нема на залиха

Сон на секоја домаќинка е домот да изгледа уредно и се да е на своето место.  Сметот и отпадоците коишто секојдневно се собираат, го нарушуваат изгледот на домот во тој аспект. Сепак тие треба да се складираат на соодветно место без притоа да создаваат непријатна глетка и мирис.

Со помош на висечката канта за отпадоци го имате идеалното решение ѓубрето да е складирано на потребното место а во исто време да е скриено и да изгледа модерно.

-Лесно се поставува на вратата од кујната или кабинетот без притоа да зафаќа голем простор.

- Монтирањето на истата е многу брзо и едноставно. Се што треба е да го најдете идеалното место и да ја закачете со помош на запците што ги има во самиот дизајн на кантата.

- Водоотпорна е и направена од високо квалитетна ABS пластика, што ја прави издржлива а во исто време и многу лесна за одржување.

- Има опција да се собере и да се продолжи во зависност од потребата.

- Може да се постави на внатрешната и надворешната страна од било која врата.

- Исто така е погодна за користење во автомобил. Мала е и не зафаќа воопшто простор.

Димензии: 20x15cm