Ikea Vesken Аголна полица

Код на Производот: 704.710.92

Достапност:Нема на залиха

 Карактеристики на производот:
> Материјал: пластика
> Боја: бела 

Димензии на производот:
> Ширина: 33 см
> Длабочина: 33 см
> Висина: 71 см 

Димензии на пакужавето:
> Должина: 34 см
> Широчина: 34 см
> Височина: 14 см
Бруто тежина: 1.16 кг 

Шифра: 704.710.92

НАПОМЕНА: Производите на Икеа се доставуваат еднаш неделно. При потврда на нарачката ќе бидете известени кога ќе го добиете производот