-70%

Вертикална сушара за алишта

2,599.00 ден 799.00 ден 799.00

Доколку имате проблем со просторот за сушење на алишта ова би било идеално решение за Вас.

Ви ја претставуваме Вертикалната сушара за алишта.

Сушарата има три нивоа, од кои едното ниво е со вградени штипки за закачување на алишта. Останатаите две нивоа имаат ротирачки краци.

Сушарата по висина се прилагодува според потребите.

Кога не ја користите, склопена зафаќа многу малку простор, едноставно може да ја чувате позади врата.

Сушарата е изработена од нераѓосувачки челик и висококвлаитетна пластика.

Одлично за мали простории погодна е да ја користите надвор и во домот.

Лесно се склопува и расклопува.

Висината на сушарата е 170 цм.