Уред за правење пена

Код на Производот: crabbubbles

Достапност:Има на залиха

499 ден 499

 

Направете го времето за капење на Вашите деца, незаборавно и забавно со помош на новата иновативна супер забавна сапуница која ќе се погрижи за забавата во бањата.

Ништо не може да биде позабавно и поинтересно, од капење со многу меурчиња и забавни мелодии.

Од сега со помош на оваа кул сапуница ќе можете да го избањате Вашето дете без притоа да имате тешкотии и проблеми, затоа што тоа ќе ужива максимално а Вие ќе ја завршите обврската за многу кратко време.

Оваа супер забавна сапуница не е само машинка за правење на меурчиња, туку исто така и супер смешна и забавна играчка во која детето ќе ужива максимално.

Дизајнирана е од специјална, нетоксична ABS пластика, што овозможува квалитет и безбедност за користење кај најмалите.

  • Наполнете го садот со омилениот гел за туширање и додадете вода. Потоа вклучете ја забавната сапуница и забавата може да почне!!
  • За моментот да биде уште позабавен и поубав, имате опција да изберете една од 12 мелодии што ги поседува сапуницата и да уживате додека Вашето малечко се забавува.
  • Супер забавната сапуница се прикачува на рамна површина во Вашата бања со помош на трите силни вшмукувачки стикери.
  • Оваа супер кул играчка е Вашата добитна карта дека детето никогаш повеќе нема да се противи кога е на ред капењето.
И како за крај Ве молиме не ја потопувајте сапуницата во вода, таа не е воопшто добар пливач !!