Уред против инсекти - Pest Repelling Aid

790.00 ден 490.00 ден 490.00

Само оклучете го во штекот овој електричен уред за против инсекти и тоа е се што ви е потребно за да се справите со нив. Овој безопасен начин за прогонување на инсектите работи на принцип на звучни и електромагнетни бранови и ги држи инсектите подалеку од вашиот дом. Оваа напредна технологија за борба против инсектите нема несакани ефекти врз луѓето.