-31%

Универзални германски гумени патосници - Bastian

Код на Производот: Bastian 01

Достапност:Нема на залиха

1,300 ден 900 ден 900

Германско производство - фабричка цена.

Најдобрите патосници на пазарот кои се универзални и се погодни за секој автомобил.
Изработени се во фабрика која ги поседува сите услови и стандарди за заштита на животната средина како што се ISO 9001:2008 и ISO 14001.

Изработени се од високо квалитетна гума која што е водоотпорна издржлива на топлина и воопшто нема никаква арома и нема да го загадува воздухот со непирјатна миризба. Материјалот е дебел,што гарантира издржливост од неколку години.

Патосниците се универзални,одговараат за секаков тип на автомобил.

Сетот се состои од 2 предни и 2 задни гумени патосници.