-67%

Transformable Robot Hero

Код на Производот: Transformable Robot Hero

Достапност:Нема на залиха

Децата заедно со родителите можат да поминат доста време во игра. Trasnformable Robot HERO е составен од 315 парчиња и од него можат да се направат 7 различни фигури

✔ Робот,

✔ Автомобил,

✔ Мотор,

✔ Авион,

✔ Хеликоптер,

✔ 2 различни багери.

Оваа играчка ги поттикнува интелигенцијата, трпението, креативноста и логиката на детето.

Димензии на пакувањето: 31х25х6 см