Tons Garden Стол метален (11624)

Код на Производот: (11624)

Достапност:Има на залиха

1,699 ден 1,699

Карактеристики на производот:

Tons Garden Стол метален (11624)

  • Материјал: Метална конструкција
  • Димензии на стол: 54 x 58 x 76 cm