Tons Garden Сет маса со 2 столчиња и двосед (9578)

Код на Производот: (9578)

Достапност:Има на залиха

17,249 ден 17,249

Tons Garden Сет маса со 2 столчиња и двосед (9578)

  • Димензии на столчиња: 70 x62.5 x 75 cm
  • Димензии на двосед: 121 x 62.2 x 75 cm
  • Димензии на маса: 70 x 52.2 x 38 cm
  • Материјал: Ратан