Tons Garden Сет маса со 2 столчиња (9895)

Код на Производот: (9895)

Достапност:Има на залиха

4,100 ден 4,100

Tons Garden Сет маса со 2 столчиња (9895)

  • Димензии на маса: 60 x 60 x 70 cm
  • Димензии на столчиња: 70 x 55 x 95 cm
  • Материјал: Метална конструкција,платно и стакло