Tons Garden Сет маса со 2 столчиња (631230)

Код на Производот: (631230)

Достапност:Има на залиха

3,599 ден 3,599

Tons Garden Сет маса со 2 столчиња (631230)

  • Димензии на маса: 60 x 70 cm
  • Димензии на столчиња: 54 x 63 x 73 cm
  • Материјал: Метална конструкција со стакло и пластика