Tons Garden 9547 - Столче

Код на Производот: tons40

Достапност:Има на залиха

4,590 ден 4,590

Текстилен стол на расклоп

Димензии на производот:

Седечка положба 55х67х104 cm

Лежечка положба 55х103х77 cm

Боја: Сива