Tons Garden Сет маса со 6 столчиња во боја по избор

Код на Производот: 9361

Достапност:Има на залиха

14,990 ден 14,990

Карактеристики на производот:

  • Во сетот добивате 6 столици и една маса ( немонтирани)
  • Димензии на масата: 140 x 80 x 70cm;
  • Боја на маса: Dark Grey
  • Димензии на стол: 70 x 54 x 90cm;
  • Боја на стол:
  • Сива (9851)
  • Црна(9361)