Tons Garden Нишалка тросед (6303)

Код на Производот: tons-6303

Достапност:Има на залиха

5,690 ден 5,690

Карактеристики на производот:

  • Нишалка тросед со тежина од 14 kg
  • Носивост: 180 кг
  • Должина: 170 см
  • Ширина: 110 см
  • Висина: 153 см