Tons Garden 6287 - Тенда 3х3

Код на Производот: tons22

Достапност:Има на залиха

2,990 ден 2,990

Карактеристики на производот:

  • Големина: 3 х 3 m
  • Висина 2.5 m
  • Материјал: Полиетилен
  • Боја: бело-плава