Tons Garden Сет маса со 6 столчиња (10071)

Код на Производот: 10071

Достапност:Има на залиха

25,490 ден 25,490

Карактеристики на производот:

Tons Garden Сет маса со 6 столчиња (10071)

  • Во сетот добивате 6 столчиња и една маса
  • Димензии на маса: 156 x 78 x 74 cm
  • Димензии на стол:
  • 2 столици со раменици: 62 x 56 x 89 cm
  • 4 столици обични: 57 x 46 x 89 cm
  • Материјал: Метал и пластика