Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (4000)

Код на Производот: 4000tons

Достапност:Има на залиха

15,990 ден 15,990

Карактеристики на производот:

Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (4000)

  • Маса димензии: 90 x 90 x 73 cm
  • Столчиња: 56 x 66 x 96 cm