Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (10061)

Код на Производот: 10061

Достапност:Има на залиха

21,490 ден 21,490

Карактеристики на производот:

Tons Garden Сет маса со 4 столчиња (10061)

  • Маса димензии: 90 x 90 x 70 cm
  • Столчиња: 70 x 56.5 x 89 cm