Tons Garden Тенда 3 x 3

Код на Производот: 7213

Достапност:Има на залиха

3,990 ден 3,990

Достапни Опции

Карактеристики на производот:

  • Димензии на производот:
  • 3 x 3 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: Poliester Assembly Gazebo
  • Боја: Бела,Црвена,Зелена и Сина