Tons Garden 9563 - Шатор 3х6м

Код на Производот: tons45

Достапност:Има на залиха

5,490 ден 5,490

Карактеристики на производот:

  • Димензии на производот:
  • 3 x 6 m
  • Висина: 2.5 m
  • Материјал: STEEL GAZEBO
  • Боја: Бела
  • Затворена со два прозори