Tons Garden Сет маса со 2 клупи на расклопување (7218-7219)

Код на Производот: (7218-7219)

Достапност:Има на залиха

12,770 ден 12,770

Карактеристики на производот:

Tons Garden Сет маса со 2 клупи на расклопување (7218-7219)

  • Во сетот добивате 2 клупи на расклопување и маса
  • Димензии на маса: 180 x 75 x 72 cm
  • Димензии на клупа: 180 x 25 x 43 cm
  • Боја: Црна
  • Материјал: Пластика