Tons Garden Сет маса со 2 клупи на расклопување

Код на Производот: (9099-9100)

Достапност:Има на залиха

11,999 ден 11,999

Карактеристики на производот:

Tons Garden Сет маса со 2 клупи на расклопување (9099-9100)

  • Во сетот добивате 1 маса со 2 клупи на расклопување
  • Димензии на маса: 180 x 75 x 72 cm
  • Димензии на клупа: 180 x 25 x 43 cm
  • Боја: Бела
  • Материјал: Пластика