Tons Garden Нишалка ратан (10751)

Код на Производот: 10751

Достапност:Има на залиха

17,490 ден 17,490

Карактеристики на производот:

Tons Garden Нишалка ратан (10751)

Димензии: 117 x 98 x 69 cm