Tons Garden Нишалка тросед (10063)

Код на Производот: 10063

Достапност:Има на залиха

9,890 ден 9,890

Карактеристики на производот:

Tons Garden Нишалка тросед (10063)

  • Димензии на производот: 170 x 110 x 153 cm