Tons Garden - Чадор за сонце со LED осветлување

Код на Производот: tons14

Достапност:Има на залиха

8,990 ден 8,990

Карактеристики на производот:

  • Големина: 3m
  • Материјал: Полиестер
  • LED осветлување
  • Соларен панел
  • Боја: Крем 9041
  • Кафеава 9042
  • Сива 9043
  • Темно црвена 9044