Tons Garden - Стол со три ногарки

Код на Производот: tons7

Достапност:Има на залиха

200 ден 200

Стол со три ногарки

Димензии на производот: 32х32х42 cm

Боја: Сина 7732

Зелена 7733

Црвена 7731