TONS FORM Скара плинска со 3 горилника (11719)

Код на Производот: (11719)

Достапност:Има на залиха

17,299 ден 17,299

Карактеристики на производот:

TONS FORM Скара плинска со 3 горилника (11719) 

  • Димензии на производот: 120 x 57 x 102  cm
  • Површина за готвење: 600 x 450 mm
  • Решетки за готвење: 225 x 440 mm
  • Решетка од нерѓосувачки челик
  • Термометар од нерѓосувачки челик
  • Пламеник и моќност: 3.6 kW по горилник,вкупно 10.8 kW ( 3 горилници)
  • Тркала: 150 mm