TONS FORM Скара (11740)

Код на Производот: (11740)

Достапност:Има на залиха

749 ден 749

TONS FORM Скара (11740)

  • Димензија на преклопување: 35 x 27 x 6 cm
  • Димензија на расклопување: 35 x 27 x 20 cm
  • Материјал: Железо
  • Решетка за печење: Хромирана