TONS FORM Скара (10852)

Код на Производот: (10852)

Достапност:Има на залиха

6,990 ден 6,990

TONS FORM Скара (10852)

  • Скара на ќумур
  • Димензии на производот: 101 x 70.5 x 94.5 cm
  • Боја: Црна