-13%

TONS FORM Скара (10850)

Код на Производот: (10850)

Достапност:Има на залиха

2,499 ден 2,199 ден 2,199

TONS FORM Скара (10850)

  • Скара на ќумур
  • Димензии на производот: 46 x 44 x 70 cm
  • Боја: Црна