STUFZ - Преса за полнети плескавици

Код на Производот: stufz

Достапност:Нема на залиха

Со притискање на Stufz  пресата за хамбургер, сега можете да уживате во неограничени можности во изработката на начинот на кој можете да направите плескавица! Едноставно користете го делот за претискање на плескавица за да создадете простор во средината за да ги ставите сите состојки и потоа да го запечатите и може да почнетесо печење или пржење.

Лесен за користење

Ставете мелено месо, говедско месо, пилешко месо или телешко месо во Stufz пресата. Со притискање ќе создадате голема шуплина за состојките. Откога ќе ги ставете состојките се повторува постапката и се затвараат 2-те половини на плескавицата.

Лесен за чистење

Вашиот Stufz не само што е многу лесен за користење за да се направи совршена плескавица, туку и лесно се расклопува за да се исчисти во машината за миење садови. Сите делови на Stufz се безбедни за миење на машината, па чистењето е брзо и лесно!

Од голема помош при подготвување на СОВРШЕН хамбургер

Некои обожаватели на хамбургери сакаат да стават многу додатоци во нивната плескавица. Тие ставаат толку многу на краевите на плескавицата што додатоците се одвојуваат на страна и по првиот залак се создава хаос. Исто може да дојде до недобро испечена плескавица. Со Stufz, овој проблем е решен, затоа што секогаш имате добро испечени состојки во внатрешноста на плескавицата.