Штедлив додаток за чешма со вграден филтер за прочистување

Код на Производот: filterzavoda

Достапност:Има на залиха

299 ден 99 ден 99

Доколку барате решение за почиста и поквалитетна вода за пиење а во исто време да имате придобивка со штедење на истата, ние го имаме идеалното решение за вас.

Практичен и штедлив додаток за вашата чешма којшто многу лесно се поставува рачно без потреба за користење на било какви алатки и благодарение на универзалната приспособливост одговара на секаков вид чешма со кружен перлатор од 16-26мм.

Направен е од врвни материјали, коишто се безбедни и нетоксични и исто така издржливи за употреба на топла и ладна вода.Во додатокот има вградено филтер исполнет со ситни природни минерали коишто ги апсорбираат нечистотиите и никако не дозволуваат да поминат и ја прочистуваат водата за 99,9% со што ја прават по квалитетна за пиење.

Со помош на овој додаток, значително се заштедува нејзината потрошувачка од 50-70% во споредба со обична чешма без додаток.

Главата на додатокот се продолжува и е исто така подвижна, поточно ротирачка за 360 степени со што ја прави пофлексибилна и овозможува чистењето на мијалникот да биде опфатен од сите мртви агли,исто така и миењето на садови и сите други активности ги прави полесни и исполнети со задоволство.