-61%

Spin Broom - магична метла

Код на Производот: Spin Broom - магична метла1

Достапност:Нема на залиха

Заборавете на традиционалното чистење со метла,затоа што сега на располагање ја имате Spin Broom - магичната метла!

Користењето на традиционална метла и правосмукалка е макотрпна работа. Но, можете да заборавите на тоа! Ви ја претставуваме светски познатата револуционерна метла Spin Broom која што е безжична, лесна и лесно ја отстранува секоја нечистотија.

Тајната е во технологијата на тројна ротирачка четка која и помага на метлата лесно да ги собере отпадоците и прашината. Само поминете со метлата над отпадоците и тие веднаш ќе исчезнат. Тежи помалку од 1 килограм и може лесно да се складира било каде. Има голем капацитет за собирање отпадоци дури и од најтешко достапните места. Заменете ги старите метли, правосмукалки и џогери со оваа магична метла и направете си го животот полесен.