Spiderman со скирол - Детска играчка

Код на Производот: spiderskirol

Достапност:Нема на залиха

Подгответе се за заедничка авантура со Spiderman. Научете ги и Вие потезите кои ги прави  Spiderman на својот скирол.

Оваа играчка има звучни и светлосни ефекти, се врти на сите страни односно за 360 степени.

Играчката е интерена и забавна за деца од најмала возраст  но исто така е интересна и за поголемите деца кои веќе почнале да возат скирол.

Има интересна и забавна музика.

Користи 3АА батерии ( батериите не се вклучени во понудата)

Димензија на играчката :22 cm * 21 cm * 11 cm.