Space Wars пиштол со лебдечки мети

Код на Производот: NK56

Достапност:Нема на залиха

2,890 ден 1,590 ден 1,590

Време е за вселенски војни! Со најновиот Space Wars пиштол, сега пукањето во мети со ваков пиштол изгледа сосема подобро, повселенски и поинтересно. Пиштолот доаѓа со 12 куршуми и вселенски елемент кој има 5 лебдечки мети што треба да ги погодите. Натпреварување со Вашиот мал воин е едноставно: победува оној кој ќе погоди повеќе мети од 12 куршуми. Ако сакате да ја направите играта поинтересна и повозбудлива, може да ставите правило оној што ќе го погоди вселенскиот елемент - губи!

 

Овој пиштол е идеален подарок за љубителите на вселенски битки, како што се Star Wars и Star Trek. Имагинацијата на Вашите малечки ќе се зголеми значително, како и прецизноста. Пиштолот е изработен од квалитетна и безбедна пластика за мали деца.

 

Карактеристики:

 

  • 1 пиштол и 12 куршуми
  • 1 вселенски елемент со 5 лебдечки мети
Space Wars пиштолот работи на 2АА батерии