Соларна бежична LED ламба - Ever Brite

Код на Производот: Ever Brite

Достапност:Има на залиха

1,000 ден 199 ден 199

Ever Brite LED ламба ви овозможува сигурност бидејќи се активира на секое човечко движење и дава безбедност на вашиот дом.

За Ever Britе нема да ви се потребни ниту електрична енергија ниту батерии, бидејќи се полни од сончевата енергија.

Можете да ја поставите на повеќе места, над влезната врата, во вашиот двор, гаража, по скали и слично. Оваа ламба е идеална бидејќи е безжична и нема да трошите електрична енергија. Ламбата е водоотпорна, и нема да и наштети ниту дождот надвор. 

Карактеристики на производот:

✔ LED ламба со соларен панел

✔ Не се потребни батерии

✔ Не е потребна електрична енергија

✔ Се лепи на која било површина;

✔ Водоотпорнa;