Соларен ладилник за автомобил

Код на Производот: solarenladilnik

Достапност:Има на залиха

999 ден 399 ден 399

Од сега па натаму во текот на летните горештини нема да морате да барате дебела сенка за да го паркирате вашиот автомобил, затоа што на располагање го имате овој иновативен произвос Auto Fan - Соларен ладилник за автомобил.

Овој производ е наменет за да го исфрла топлиот воздух од автомобилот додека е паркиран, а да внесува нов, ладен воздух за кога ќе влезете внатре се чувствувате пријатно. Веројатно се прашувате колку гориво или електрична струја од акумулаторот би трошел овој производ, но одговорот на тоа прашање е ВООПШТО. Производот работи на сончева енергија.

Се монтира многу едноставно, се поставува на некој од прозорците на автомобилот. Преку соларниот панел што го има од надворешната страна ја апсорбира сончевата енергија и ја трансформира во електрична енергија. Тогаш вентилаторот од внатрешната страна почнува да врти и го собира топлиот воздух од автомобилот и го исфрла надвор, а внатре внесува нов, прочистен свеж воздух.

Одговара за секој автомобил, се поставува и вади лесно. По потреба може да се преместува на тој прозорец што допира најмногу сончева светлина.

Димензија на производот: 14,5х11х6см