Smart Robot за чистење

Код на Производот: SMROB

Достапност:Нема на залиха

1,990 ден 1,299 ден 1,299

Дали некогаш кога сте размислувале за далечната иднина сте замислувале дека ќе постојат роботи кои ќе ги вршат вашите секојдневни обврски место вас,слично како во научно фантастичните филмови?

Таа далечна иднина е токму сега !!!

Ви го претставуваме безжичниот Робот за чистење Ximei кој ќе го правосмукува вашиот дом додека вие пиете кафе или гледате телевизија.

Се што треба вие да направите е да претиснете на копчето START и роботот почнува да си ја врши неговата работа и да го правосмукува вашиот дом без никаков ваш дополнителен ангажман.
Со помош на Smart Processor што овој робот го поседува,тој ги предвидува и заобиколува сите препреки што излегуваат пред него и има способност да ги избегне.
Автоматски се враќа по површините каде што ќе забележи нечистотии (трошки,прашина,влакна или слично) и минува низ нив се додека не ги собере во целост,а потоа продолжува да се движи низ собата барајќи нови нечистотии.

Димензии:23х6 см

Во струја се полни околу 2,5 часа што овозможува неколку часа работење.

Роботот изгледа исто како на сликите,достапен е во 4 бои: црна,бела,црвена и розова.