Детска играчка Slide ball

Код на Производот: slideball

Достапност:Има на залиха

449 ден 299 ден 299

Уникатна и иновативна супер забавна детска играчка Slide ball што ќе донесе многу смеа и среќни моменти во Вашиот дом.

  • Во оваа играчка може да уживаат деца од 6 месеци нагоре.

Играчката е специјално дизајнирана да ја поттикне и да ја подобри моториката на Вашето бебе уште од најрана возраст, да ги усоврши и развие основните вештини за прецизност.

  • Играчката е одлична за развој на фина моторика, развој на мускулатурна група во пределот кај главата, координација око- рака и одлична сензорна игра.
  • Исто така играчката им помага да изградат познавање на боите и броевите уште од најрано детство.

Изработена е од високо квалитетни материјали, поточно високо квалитетна ABS пластика која не е токсична и е најбезбедна за користење кај најмалите генерации.

Избработена е по европски сертификати за европски стандарди и пазари.

Во пакетот добивате вкупно три мали топчиња што треба да ги внесете во отворот на врвот од играчката и тие ќе почнат да се тркалаат надолу по патеката во вид на лизгалка.

Топчињата во себе содржат тропки кои дополнително создаваат возбудливи и супер забавни моменти кај најмалите.