Сецко - Slap Chop

Код на Производот: Slap Chop

Достапност:Нема на залиха

Slap Chop е додаток за во кујна кој ќе го заштеди вашето време во сечењето на состојките за приготвување на храната.

Исецкајте ја храната во само 3 чекори:

1.Ставете ги вашите омилени состојки Slap Chop.

2.Притиснете неколку пати за да ги исечете состојките.

3.Доколку сакате состојките да ги иситнете повеќе, притиснете уште неколку пати.

↪ Неверојатен кујнски додаток кој не знаевте дека ви е есенцијален! ↩

✔ Никогаш не треба да ги менувате ножевите.

✔ Исечете зеленчук, ореви и овошје - брзо и лесно.

✔ Со секое наредно притискање добивате = поситно иситнета храна.

✔ Лесен за миење.