Скокачко тркало

Код на Производот: skokackotrkalo

Достапност:Има на залиха

399 ден 199 ден 199

Нова интересна детска играчка што се става на зглобот на ногата на детето и со помош на тркалцето се врти во круг, а целта е детето да го прескокнува долгиот држаш на тркалцето слично како скокањето со јаже. Изработена е од безбедни материјали што ја елиминира секоја можност да детето се повреди. Меката нетоксична и електронски тестирана пластика гарантира сигурност при играњето на вашето дете со оваа играчка.

Освен што е неверојатно забавна, исто така оваа е полезна за физичката подготвеност на детето. Со оваа играчка детето скокајќи по цел ден ќе си ја подобри својата кондициона подготвеност.

Карактеристики:

  • Премиум квалитет
  • Лесна за играње за деца, возрасни, па дури и постари лица
  • Светлечки ефекти: колку побрзо го вртите, толку повеќе свети
  • Погодна за играње и дома а и надвор
  • Достапна во повеќе бои
  • Должина 65 см