Силиконска маска за iPhone

790.00 ден 299.00 ден 299.00

Достапни Опции

Силиконска маска за заштита на телефон iPhone со лого на задната страна.

Достапен за моделите iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8.
Избор помеѓу тегет, црвена, розова и кафеава боја