-66%

Сет куфери Family Black

1,000.00 ден - 6,500.00 ден
6,990.00 ден 2,400.00 ден 1,000.00

Достапни Опции

Сет од 4 куфери, изработени од високо квалитетно платно,склопени во неодолив дизајн,совршени за вашето патување. Куферите се со ротирачки тркалца,продолжена рачка и механизам за заклучување.

Димензии на голем куфер: 86х58х36 см

Димензии на средно голем куфер: 76х49х29

Димензии на средено мал куфер: 68х43х27 см

Димензии на мал куфер: 55х40х20 см