Сет детска играчка ДОКТОР - Funny doctor set

1,690.00 ден 1,690.00

Funny Doctor set

Со Funny Doctor сетот вашите дечиња ќе уживаат во улогата на доктори лекувајќи ги своите кукли. Funny Doctor сетот е составен од 33 парчиња.