-55%

Сет од 4 фитнес справи

1,290.00 ден 590.00 ден 590.00

Се што ви треба за една домашна теретана, ние ви го нудиме со овој сет.

Со овој сет од 4 справи можете да ги вежбате буквално сите мускули на вашето тело. Сетот содржи четири елементи кои се:

✅ Јаже за скокање

✅ Рачка за вежбање на подлактица

✅ Пружина за раце,рамо и гради

✅ Пружина за нозе и стомачни мускули

Овој сет ви овозможува да правите преку 15 различни вежби,вежбајќи ги буквално сите мускули на вашето тело.